PRODUCTEN

Loveli♥

Beauty from pure love, nothing more, nothing less

100% natuurlijk, 100% goodness

Linda van Loveli♥  gelooft dat een champagne-meets-nature life bestaat. Daarom is zij gedreven om uit te zoeken hoe onze favoriete dingen eigenlijk gemaakt zijn en daar natuurlijke varianten voor te vinden. Want dat kan gewoon!

De eerste deodorant zonder aluminium die echt werkt is klaar. Een puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt! Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

Ook is er een heerlijke lipbalm die je lippen een prachtige kleur geven. Met de zachte smaak van appel. Vol met bijzondere oliën, zoals ricebranolie, avocado-olie en zonnebloemolie. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalm bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

Andere superfijne producten zijn een facewash, facemist, face-oil, bodywash en body-oil. Allemaal verkrijgbaar bij Haarcreatie

Creative Cosmetics

Dit is de eerste make-up die de huid daadwerkelijk verbetert, omdat de mineralen een van zichzelf verzorgende en huidverbeterende werking hebben. De make-up is simpelweg gezond en veilig voor alle huidtypes. De 100% pure natuurlijke make-up is perfect voor het creëren van een zachte, gelijke dekking zonder dat poriën hierbij verstopt raken. De huid blijft ademen, je kunt er mee dansen, sporten en slapen. Je voelt de make-up niet zitten, deze smelt samen met de oliën uit de eigen huid. Hierdoor ontstaat geen plamuurlaag maar ziet de huid er heel natuurlijk uit. Het resultaat is een verzorgd, egaal gezicht met een frisse uitstraling. De producten bevatten SPF 15 en zijn 100% dierproefvrij. Ook is deze make-up geschikt voor de gevoelige en allergische huid, bijvoorbeeld bij eczeem, rosacea, acne, psoriasis en andere problemen. Creative Cosmetics verzacht, verzorgt en verbetert de huid. Ben je nieuwsgierig en wil je de producten uittesten? Je kunt bij haarcreatie terecht voor een persoonlijk make-up advies of make-up workshop.

 

CND ShellacCND Shellac Heerenveen friesland 1

CND Shellac. Een gel nagellak die twee weken lang supermooi glanzend blijft zitten. Het uitharden van de Shellac gebeurt in een UV-lamp met als voordeel dat de lak direct droog is! Bij alle producten van CND staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een Shellac behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door de nagel op te ruwen met een vijl. Ook het verwijderen van de lak is geheel veilig en pijnloos.

CND Shellac incl. mini manicure      30.50

CND Shellac French Manicure          33.50

Verwijderen Shellac                           7.50

CND Shellac Heerenveen friesland