Reacties

 

 Lieve Anouk,

2 augustus 2016 was onze dag mijn lieve man en ik gaven elkaar het ja-woord. Een maand van te voren hadden we onze proefsessie, ik had al een heel leuk idee en jij toverde het om naar realiteit. Het stond gelijk goed en je bemoedigde mijn ideeën en voegde leuke dingen toe zoals gipskruid! Op de dag zelf stond je al vroeg op de stoep. Wat een rust heb jij in je, heel ontspannen zat ik bij jou in de make up en werd mijn haar omgetoverd in mijn droomkapsel. Wat zag het er mooi uit! Mede door jouw kunsten was het een onvergetelijke dag! Je bent heel vaardig en luistert goed naar de bruid en haar wensen. Je denkt actief mee en bovenal ben je een heel ontspannen persoon!
Bedankt voor je bijdrage aan onze droom dag en geweldige vaardigheden!
Lieve groet,
Marianne van der Werf – Thijssen

 
 

Afgelopen zomer was onze trouwdag en ik heb door Anouk maar haar en make-up laten doen. Bij de proefsessie heeft Anouk aan de hand van mijn meegebrachte plaatjes een kapsel gemaakt. Dit was in 1x goed en nog mooier dan ik in gedachten had!Op de trouwdag zelf waren we al vroeg uit de veren en is Anouk aan de slag gegaan. Ik was best wel zenuwachtig, maar bij Anouk voelde ik me op mijn gemak en gaandeweg, naarmate het kapsel en de make-up vorderde, verdwenen mijn zenuwen!Ik ben best wel een perfectionist, maar ik heb mij de hele dag niet druk gemaakt of mijn haar en make-up wel goed zat, want het zat prachtig!Lieve Anouk, ik heb me mede dankzij jou zo mooi gevoeld als bruid!! Je levert prachtig werk af en je bent een absolute aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar iemand voor haar en/of make-up voor een bruiloft of andere speciale gelegenheid.

Liefs Joëlle Wapenaar-Meijboom

 
 

Lieve Anouk,

Ontzettend bedankt voor het prachtige kapsel en mooie make up! Het was nog mooier dan ik had gehoopt. Ik heb me mede dankzij jou zo mooi gevoeld als bruid!! Je levert prachtig werk af en je bent een absolute aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar iemand voor haar en/of make-up voor een bruiloft of andere speciale gelegenheid.

Liefs Linda

Lieve Anouk,

Zowel op de dag van ons burgerlijk huwelijk als voor ons strandfeest heb jij mijn haar en make-up verzorgd. Het waren twee prachtig mooie dagen met daaraan een grote bedrage van jou. Tijdens de proefsessie heb je goed met mij meegedacht en gekeken wat passend is bij mij. Dit resulteerde in twee verschillende kapsels voor beide feesten. Ik draag mijn haar gewoonlijk in een korte boblijn en doe het nooit vast. Voor ons feest had jij het prachtig opgestoken en het bleef heel de dag zo goed vastzitten. Nooit gedacht dat dit met mijn haar mogelijk was! Het leek net of ik gewoon lang haar heb. Ik kreeg veel complimenten die dag. Jij hield mij goed in de gaten en kwam zo en toe langs met een bus haarlak of lipgloss. Ontzettend fijn en ik kon het helemaal loslaten. Naast jouw liefde voor het vak, jouw kundigheid en snelheid van werken, ben je ook enthousiast, ontspannen, vrolijk en heel gezellig. Heel veel dank voor jouw aanwezigheid. Ik heb je al aan vele toekomstige bruiden aangeraden.

Simone Kreling

Hallo Anouk!

Ik heb nooit geweten wat er allemaal nodig is om zo’n prachtig kapsel te kunnen maken… het was ontzettend leuk om dat met jou te mogen ontdekken! Ik wilde herkenbaar blijven als mezelf op mijn bruiloft maar er natuurlijk wel bijzonder uitzien en bovendien zou ik een gedeelte van de dag een sluier dragen. Daar heb je een perfect kapsel bij gemaakt. Ik heb me de hele dag geen zorgen hoeven maken over mijn haar, het zat stevig en comfortabel. Het was fijn om jou er bij te hebben op de ochtend van onze dag (3 juni 2016), je was op tijd (heel belangrijk :-)), rustig en heel ontspannen. Ik verzorgde mijn eigen make-up maar ook daarbij heb je fantastisch ondersteund. Als ik van mensen hoor dat ze een kapster zoeken voor hun bruiloft dan zal ik zeker jouw naam noemen! Groet Anna

 

Heel erg bedankt voor de bijdrage aan onze feestdag! Ik vind het superknap dat je mijn haar en make-up zo passend bij mij hebt gemaakt. Het begin van de dag was heel ontspannen, ik wist zeker dat het goed zou komen. Voor iemand die zelf niet echt thuis is in make-up en kapsels heb je me heel enthousiast gemaakt hiervoor! Het voelde heel speciaal om er zo mooi uit te zien.

Dank je wel!

 

Op 16 juli 2016 hebben Pierre & ik genoten van onze prachtige bruiloft. Dankzij Anouk zag mijn haar en make-up er echt helemaal super uit! Ik voelde me zo speciaal… Aan de hand van wat ik je vertelde en liet zien wist je precies wat ik graag wilde qua make-up en haar en je hebt er iets super moois van gemaakt, dankjewel! Heel erg bedankt voor professionaliteit & gezelligheid je hebt onze bruiloft compleet gemaakt! Ik raad je zeker aan aan andere bruiden

 

 


14068075_1631124193864941_4250366709120729505_nHey Anouk,Bedankt dat je mijn kapsel en make-up hebt verzorgd voor onze trouwdag. Na de proefsessie was er toch nog wat verandering wat betreft het kapsel, maar dat pakte je perfect op! Ik voelde me door jou echt een bruidje!Je bent een dame die haar werk met heel veel plezier doet en dat straalt er vanaf.Ik zal je zeker aanbevelen bij aanstaande bruidjes! Nogmaals heel erg bedankt! 

Liefs,Mariska

 

13393544_1059384887434144_129260312_nHey Anouk!
8 april 2016 was onze geweldige dag! Tijdens mijn (gezellige) proefsessie wist je meteen wat ik in gedachten had. En het resultaat op de dag zelf was echt geweldig. Wat heb ik veel complimenten mogen ontvangen over mijn make-up en mijn haar! Niet alleen mijn haar en make-up heb je gedaan, maar ook die van mijn moeder en zusje. En die zagen er ook prachtig uit! Je kunt echt zien dat jij met plezier en passie je werk uitvoert! Ik kan je zeker aanbevelen bij andere toekomstige bruidjes!

Digna

 

033_BRUILOFT MMTelkens als ik de foto’s terug zie van de bruiloft, weet ik gelijk weer hoe ik me voelde op onze trouwdag: intens gelukkig en verliefd. Anouk, jij hebt me in een prachtige bruid omgetoverd. Je hebt een ontspannen sfeer weten te creëren, zowel tijdens de proefsessie als tijdens de grote dag zelf. Je pakt het erg professioneel aan en komt zelf met goede suggesties die pasten bij mijn wensen en bij wie ik ben. Ik vond het ook erg fijn dat jij zowel de make-up als het kapsel hebt gedaan. Ik beveel je zeker aan aan andere bruiden!

Mijke

 

Hey Anouk!
Bedankt dat je mijn kapsel en make-up hebt verzorgd voor mijn trouwdag.Na een fijne proefsessie, waar we al vrij vlot een mooi resultaat hadden, was het 4 juli 2015 zover! Wat was het warm die dag (zo’n 36 graden) Ondanks de warmte hield jij je hoofd koel en was het een gezellige en relaxte voorbereiding.Jij was er die zaterdag de hele dag bij. Zowel als vriendin en als mijn persoonlijke haar & make-up styliste! 😉 Het was dan ook fijn dat je zo nu en dan m’n rode lippenstift kon bijwerken.Je bent een ijverige dame met passie voor haar vak, want jij draait je hand nergens voor om. Voordat het feest ‘s avonds begon, heb jij m’n haar en make-up nog weer even bijgewerkt.Het bleef ondanks de warmte de hele middag en avond supermooi zitten, zowel het kapsel als de make-up!Het was een hele mooie dag en ik wil je nogmaals bedanken dat je erbij was.
Je bent een echte professional en ik wens je heel veel succes in de toekomst met je verdere ‘haarcreaties’!

Groetjes Ineke Gort

 

Bruidspaar

Kundig, geduldig, prachtig kapsel en gevoel voor sfeer en situatie. Kortom: een absolute aanrader!Nogmaals dank voor je prachtige werk,

Elise

 

 

 

Fadwa 1

Anouk is not only a professional hair stylist and beautician, she is most of all a kind, warm and very friendly person who will take care of you with peace and serenity. She is very good with adopting the right attitude and finding the good words to put you in confidence and to meet your expectations with flexibility and professionalism.She demonstrated a golden punctuality on the day of my wedding, she worked intensively on my hair and my makeup. The fruit of her efforts was absolutely magnificent.I am more than happy to admit that my expectations have been fully met with her expertise. Anouk was absolutely friendly, helpful and extremely attentive to my wishes and desires the day of my wedding, So I can only congratulate her for her dedication to her job and thank her her once again for the wonderful service. She highly contributed in making my wedding day an unforgettable one ! Big up Anouk, you rock !

Fadwa

 

Bruidskapsels bruidsmake up Friesland heerenveenLieve Anouk,
Allereerst bedankt voor alle goede zorgen. Ik vond het enorm fijn dat jij mijn kapsel deed die dag! Het werd precies zoals ik het in mijn hoofd had. Je hebt het goed in de vingers! Ik heb heel veel complimenten gehad over mijn haar die dag. Geweldig hoe het kapsel ook de hele dag goed in model bleef zitten, tot in de kleine uurtjes. Hoe je dat doet blijft voor mij een vraagteken maar wij vonden het meesterlijk. Ook het proefkapsel doen was heerlijk. Super hoe je luisterde meedacht wat bij mij paste. Dan weet je samen dat het goed gaat komen en dat geeft veel rust op zo’n feest. En dan de bruidsmeisjes, die hebben zich de hele dag prinsessen gevoeld. Ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen. Kortom professioneel en betrokken. Dikke duimen en pluim voor jou!

Lieve groetjes Sanneke Koopmans

 

Bruidskapsels bruidsmake up heerenveen frieslandHa Anouk, 
Van harte bedankt voor mijn prachtige bruidskapsel en make-up. Ik heb mij helemaal op mijn gemak gevoeld bij je en daardoor erg kunnen genieten van de proefsessie en de uiteindelijke uitvoering. Heel fijn en en ik was erg blij met het resultaat! Het is ook de hele dag mooi gebleven. Bedankt!

Ilja van Kerkvoorde

 

 

Liesbeth_Erik-4614Onwijs bedankt voor je hulp!

Liesbeth

 

 

 

david en margreteHoi Anouk,
Heel erg bedankt voor het verzorgen van mijn bruidskapsel!
Het was een prachtig kapsel geworden waar ik erg blij mee was en wat ook goed is blijven zitten tijdens de dag en avond . Dit kapsel had ik voor ogen en het idee dat ik had heb je prachtig kunnen neerzetten. Ook bij mijn jurk was dit erg passend.Mede dankzij je professionele verzorging en de ontspannen en gemoedelijke sfeer waarin je werkt heb je onze bruiloft tot een onvergetelijk feest gemaakt. Nogmaals erg bedankt!

                                                                  Liefs Margrete Hof 

Bruidskapsel Haarcreatie

 

Tevreden was ik zeker over mijn haar en make-up op onze trouwdag. Het was dan wel niet in de buurt, maar ik had geen betere kapster/visagiste kunnen vragen. Je verzorgde alles compleet en ik voelde me zo op mijn gemak. Door alles te overleggen kwamen we uit bij de make-up en het kapsel die dan ook het beste bij mij paste. Bedankt Anouk!

Carola

 

Img 01 (359)

 

Via internet heb ik gezocht naar iemand die op mijn trouwdag mijn haar kan verzorgen. Al snel kwam ik “Haarcreatie” tegen. De site heb ik meteen bekeken. Wat ik las en de foto’s die ik zag, zag er verzorgd en professioneel uit. Meteen Anouk opgebeld en een afspraak voor een proefkapsel gemaakt. Dit verliep in een heel ontspannen sfeer. Normaal ben ik iemand die niet zo snel mijn mening geeft, maar dat durfde ik bij Anouk wel. Al vrij snel hadden we een mooi model voor de trouwdag gevonden. Anouk gaf aan hoelang ze bezig zou zijn op de trouwdag zelf, zodat ik hier rekening mee kon houden in de planning. Ook met de visagiste. Het was dat ik al een visagiste had, anders had Anouk dat zeker ook mogen doen.Vlak voor de trouwdag wilden mijn moeder en schoonmoeder ook graag hun haar door Anouk laten verzorgen. Voor Anouk was dat geen probleem.
Op de trouwdag kwam Anouk met veel spullen aan en stalde dit netjes uit. Ook een grote spiegel had ze meegenomen (die ik zelf niet los heb). Ook nu was het weer een heerlijke ontspannen gezellige sfeer. Voordat ik mijn jurk aantrok werd mijn haar prachtig in model gebracht. Nadat ik de trouwjurk aan had ging Anouk het nog bijwerken en de tiara in mijn haar doen. Ook attendeerde ze ons er nog op de hoepel niet te vergeten. Heel fijn. Tijdens de trouwdag bleef mijn haar super goed zitten. Naast mijn haar heeft Anouk ook nog mijn nagels gedaan. De avond voor de trouwdag ben ik bij Anouk geweest. En heeft ze gelnagellak aangebracht. Dit omdat ik geen “nepnagels” wilde. Dit is heel mooi geworden. Het bleef ook lang na de trouwerij nog zitten. Helaas moest het er voor mijn werk weer afgehaald worden.Anouk werkt erg nauwkeurig en netjes. Ze is erg vriendelijk. Heel kundig. Kortom Anouk is een echte aanrader.

Bianca

 

Wat heb je mij er prachtig uit laten zien op onze trouwdag! Tijdens de proefsessie wist je het kapsel dat ik graag wilde exact na te maken en was je vol goede ideeën. Op de dag zelf heb ik het heel gezellig gevonden dat je er de hele ochtend was. Je hebt mij, mijn moeder en mijn bruidsmeisje om weten te toveren tot 3 prachtige dames.Alle 3 zagen we er ‘s avonds laat nog steeds fantastisch uit. Mede dankzij jou hebben Jan en ik een prachtige dag beleefd!

Groetjes Sabine