Visagie

Een speciale gelegenheid?
Speciale make-up!

Heb je een speciale gelegenheid? Zorg dan voor een speciale make-uplook!
Daar help ik je graag bij. Een mooie make-up doet je stralen of je nu gewend bent om make-up te dragen of niet. Ik werk met de minerale make-up van Creative Cosmetics. Deze poeders smelten samen met je eigen huidoliën, hierdoor ontstaat geen plamuurlaag, maar ziet de huid er juist heel natuurlijk egaal uit. Je voelt de make-up niet zitten, maar hij zorgt toch voor een gelijke dekking.

Laat je naast je visagie ook je haar verzorgen?

Hairstyling

Heb jij een speciale gelegenheid? Zorg dan voor speciale hairstyling!

Daar help ik je graag bij. Wil je je haar gekruld, opgestoken, ingevlochten of juist een nonchalante grove slag? Laat het me weten, er zijn zoveel mooie mogelijkheden.
Maak je look helemaal af door ook je visagie te laten verzorgen.

 

Contact

Anouks Haarcreatie
Schans 23
8441 AB Heerenveen

(de salon bevindt zich achter het woonhuis)

info@anoukshaarcreatie.nl
06 42 44 65 49

KvK 63577046
BTW NL001535174B90

Volg mij...

Op Instagram en Facebook vind je veel posts van mij. Volg mij om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit mijn salon.